Turvaistuin- ja autovarusteet

Oikeanlaisilla turvaistuinvarusteilla matkanteko on lapselle ennen kaikkea turvallisempaa, mutta usein myös paljon mukavampaa. Vaunu-Aitan valikoimasta löydät monia erilaisia tuotteita helpottamaan matkantekoa eri ikäisten lasten kanssa.

Mikäli sinulla herää kysyttävää varusteiden hankinnasta älä epäröi kääntyä asiantuntevan henkilökuntamme puoleen. Autamme sinua mielellämme valitsemaan matkantekoa helpottavat varusteet matkustusvälineesi ja lapsesi yksilölliset tarpeet huomioiden.

Istuinsuojat, niskatuet ja pehmusteet

Istuinsuojat pitävät autosi tekstiilipinnat puhtaina niin arjessa, kuin pidemmilläkin lomamatkoilla. Mikäli tavaroille on vaikea löytää autosta säilytyspaikkaa, löydät Vaunu-Aitasta myös valikoiman potkusuojia, joihin on kätevästi integroitu säilytyslokero esimerkiksi eväitä varten. Lapsen nukkumista helpottamaan löydät Vaunu-Aitasta myös valikoiman erilaisia niskatukia ja pehmusteita kaiken ikäisille lapsille. Suurimmassa osassa niskatuista on irrotettava päällinen, joka helpottaa ja nopeuttaa sen puhdistusta.

Lämpöpussit, pehmusteet ja tarkkailupeilit

Vauvan kanssa matkustaessa kiinnitetään usein entistäkin enemmän huomiota matkustusmukavuuteen. Matka taittuu sujuvammin, kun vauvalla on mukavaa matkustaa eikä ylimääräisiä pysähdyksiä tarvita. Vaunu-aitasta löydät valikoiman turvakaukalovarusteita  helpottamaan matkantekoa.  Esimerkiksi kylmällä säällä pienokainen on hyvä pitää lämpimänä lämpöpussin avulla. Pestävät vyöpehmusteet taas tuovat lapselle lisämukavuutta matkustamiseen.

Autolla matkustaessa on välillä hankalaa seurata selkä menosuuntaan matkustavaa vauvaa ilman pysähtymistä. Turvallisuuden takia katse tulisi pitää tiessä koko ajon ajan ja mikäli vauvasi vaatii huomiota, tulisi auto pysäyttää ennen huomion antamista. Tarkkailupeilin avulla voit pitää vauvaasi silmällä turvallisesti myös ajon aikana.

Aurinkosuojat ja hyttysverkot

Kesähelteillä auringon porottavat ja häikäisevät säteet voivat haitata takapenkillä matkustavan lapsen matkustusmukavuutta. Auton sivuikkunaan asennettavat aurinkosuojat peittävät sivuikkunat ja estävät näin auringon valon pääsyn takapenkille. Ne myös suojaavat lasta haitallisilta UV – säteiltä ja kirkkaalta valolta, säilyttäen kuitenkin näkyvyyden ikkunasta ulos. Aurinkosuoja auton ikkunaan voi siis olla hyvä hankinta, jos suunnitelmissa on pidempi ajoreissu lasten kanssa vielä kesän aikana.

Kesällä turvakaukaloon voidaan asentaa myös hyttysverkko, joka suojaa vauvaa hyönteisten pistoilta ja antaa vauvalle rauhan nukkua hyönteisten ulottumattomissa. Uutuutena tänä kesänä Vaunu-Aitta sai valikoimaansa täydellisen yleismallisen UPF -suojatun turvakaukalon suojan, joka suojaa vauvaa auringolta, sateelta, tuulelta, hyönteisiltä ja lumelta.

Vaunu-Aitan verkkokauppa helpottaa varusteiden valintaa

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart