Stokke - turvaistuimet

Stokke – ajattoman designin mestari

Stokke turvaistuimet ja -kaukalot valmistetaan kokemukseltaan vertaansa vailla olevan yrityksen voimin, sillä Stokke omaa pitkän historian laadukkaiden ja skandinaaviseen makuun muotoiltujen lastentarvikkeiden valmistajana. Norjan Sunnmøresta vuonna 1932 alkunsa saanut Stokke on vakiinnuttanut asemansa perinteisen käsityötaidon ja modernisoituvan maailman vaatimuksiin vastaavat innovaatiot yhdistävänä merkkinä.

Stokken tarina alkoi korkealaatuisten skandinaavisten kalusteiden valmistamisella, mutta vuonna 1972 esitellyn legendaarisen Tripp Trapp -tuolin myötä yhtiön kehityspolku johti sen korkealaatuisten ja ajattomien lastentarvikkeiden valmistajaksi. Sellaisena suuri yleisö, ja etenkin monet lapsiperheet Stokken nykypäivänä tuntevat.

Stokke kokoaa perheen yhteen

Stokken yritysfilosofia tähtää läheisten perhesuhteiden luomiseen. Tämän perustan varaan valmistetaan ja suunnitellaan kaikki Stokken mallistot, kehittyvän maailman ja muuttuvan ympäristön vaatimukset huomioiden. Stokken tuotteet tukevat vahvojen ja rakastavien ihmissuhteiden muodostamista lapsen ensimmäisistä elinpäivistä alkaen pitkälle lapsuuteen saakka.

Jokainen pienokainen tarvitsee yhteyden vanhempiinsa tunteakseen olonsa turvalliseksi ja rakastetuksi. Stokke on sitoutunut luomaan tuotteita, jotka vahvistavat tätä yhteyttä. Ergonomiset turvakaukalot ja laajan valikoiman turvaistuimet tekevät lapsen elämän alkutaipaleen turvalliseksi, ja helpottavat vanhempien arkea innovatiivisten käyttöominaisuuksiensa ansiosta.

Stokke turvaistuimet - Aina ensiluokkaista laatua

Stokken ihmislähtöinen lähestymistapa suunnittelussaan takaa sen, että Stokke turvaistuimet ja turvakaukalot ovat ergonomisilta ominaisuuksiltaan ja käyttömukavuudeltaan verrattomia. Hienostunut insinöörityö viimeistelee tuotekokonaisuuden teknisiltä ominaisuuksiltaan virheettömästi toimivaksi. Ainoastaan kaikkein korkealaatuisimmat materiaalit hyväksytään, jotta tuotteen turvallisuudesta ja kestävyydestä voidaan olla varmoja. Stokken tuotteet on tehty kestämään aikaa, eikä niiden klassisen ajaton muotoilu mene koskaan pois muodista

Stokken lupaus käyttäjilleen

Stokke ei koskaan tee kompromisseja, jotka voisivat vaarantaa tuotteita käyttävän lapsen turvallisuuden. Turvallisuus ja laatu ovat aina tärkeimmät lähtökohdat. Perinteisiä ajattelumalleja ja toimintatapoja haastamalla Stokke pyrkii luomaan yhä käyttäjäystävällisempiä ja tyylikkäämpiä turvakaukaloita ja turvaistuimia, jotka kykenevät vastaamaan kaikenlaisten perheiden tarpeisiin ja istuvat jokapäiväiseen käyttöön ja elämään saumattomasti.

Pyydä tarjous turvaistuimesta

Vaunu-aitan verkkokauppa helpottaa oikean istuimen valintaa

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart