Nuna - turvaistuimet

Nuna – Suunniteltu elämää varten

Nuna turvaistuimet ja turvakaukalot ovat pitkän kehitystyön tulos. Amsterdamista maailmanlaajuiseksi brändiksi kasvanut Nuna lähti liikkeelle yksinkertaisesta kysymyksestä. Kuinka myös vauva pääsisi osaksi muun perheen yhteistä ruokahetkeä ja istumaan pöydän ääreen? Tällainen perhekeskeinen ja käytännönläheinen ajattelu on kuljettanut Nunan siihen pisteeseen, jossa se on tänä päivänä.
Lasten kasvattaminen on äärimmäisen palkitsevaa ja haastavaa, usein molempia yhtä aikaa. Nunalaisten omat kokemukset vanhemmuudesta ovat tehneet selväksi, että tuotteiden suunnittelussa on otettava huomioon muutakin kuin pelkästään lapsen tarpeet. Siksi oivaltavan muotoilun yhdistäminen huolella mietittyihin toiminnallisuuksiin on korkeassa arvossa, ja tuo iloa jokaisella käyttökerralla.

Käytännönläheinen yritysfilosofia

Yksinkertainen. Käytännöllinen. Tyylikäs. Siinä on pelkistettynä Nunan yritysfilosofian pyhä kolminaisuus. Kun tuote on helppokäyttöinen, sitä tulee myös käytettyä. Kun tuote näyttää hyvältä, pidät siitä. Nunan tuotteet valmistetaan aina ajatuksella, ja raudanlujan suunnittelun ansiosta ne selviytyvät alan tiukimmistakin testeistä. Monet tuotteista on tehty kasvamaan ja muuntumaan lapsesi mukana, joten ne eivät ole vain vauva-ajan varusteita. Nuna on premium-luokan toimija, johon sinä ja pikkuisesi voitte luottaa vuosien ajan.

nuna_norr_turvaistuin_caviar_1_
nuna_pipa_lite_lx_turvakaukalo_aspen_1

Suunniteltu arjen haasteisiin

Huolellinen suunnittelu on Nunalle ylpeyden aihe. Turvaistuimet ovat nopeita ja helppoja asentaa käyttökuntoon, ja niissä on kasvun varaa ja joustavuutta lapsen varttumista varten. Hollantilaisen muotoilun selkeistä linjoista inspiraationsa saaneet tuotteet ovat juuri niin helppoja, turvallisia ja joustavia kuin niiltä vaaditaan. Nuna -turvaistuimet tekevät juuri sen mitä odotat, ja ne tekevät sen nopeasti. Näin aikaa säästyy turhan asentamisen sijaan perheen yhteisille seikkailuille.

Nuna turvaistuimet ja turvakaukalot

Turvakaukaloita ja turvaistuimia kehitetään jatkuvasti, jotta ne olisivat entistäkin parempia lapsille, vanhemmille ja koko maailmalle. Nunan tehdas käyttää uusiutuvaa aurinkoenergiaa ja noudattaa kierrätystä ja pakkausmateriaalien uusiokäyttöä ohjaavaa ohjelmaa, jotta tuleville sukupolville voitaisiin jättää mahdollisimman puhdas ja terve maailma.

nuna_rebl_plus_caviar_1

Nuna käyttää tuotteissaan ympäristöystävällisiä materiaaleja ja valmistusprosesseja. Minimoimalla käsittelyaineiden käyttöä ja testaamalla materiaaleja säännöllisesti voidaan varmistaa, että lapsesi on kosketuksissa vain kaikkein parhaiden ja turvallisimpien materiaalien kanssa.

 

Pyydä tarjous turvaistuimesta

Vaunu-aitan verkkokauppa helpottaa oikean istuimen valintaa

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart