Maxi-Cosi - turvaistuimet

Maxi-Cosilla ymmärretään, millaista on olla vanhempi nykyajan maailmassa.
Maxi-Cosi työllistää paljon perheellisiä ihmisiä. Siksi asiakkaiden tarpeisiin on helppo samaistua ja on itsestään selvää, että aina liian nopeasti varttuvien pikkuisten kanssa vietetyn ajan maksimointi on jotain ehdottomasti tavoittelemisen arvoista. Suunnittelijat, jotka ovat itsekin vanhempia, tietävät mistä palasista sujuva arki koostuu, ja millaiset asiat eivät käytännössä ole niin käteviä kuin miltä teoriassa vaikuttaisi. Useat Maxi-Cosi turvaistuimet on varusteltu kätevällä pikalukituksella, jonka avulla turvaistuimen asentaminen autoon onnistuu yhdellä naksautuksella. Helppokäyttöisyys tuo hektiseenkin lapsiperhearkeen sujuvuutta ja säästää aikaa mukavampiin touhuihin.

Aktiivinen palautteiden kuunteleminen ja asiakkaiden kanssa kommunikoiminen ovat Maxi-Cosille tärkeä osa tuotekehittelyä ja kokonaisvaltaista palvelukokemusta.
Fiksu + huolehtiva = Maxi-Cosi

  • ratkaisuja vanhempien kohtaamiin ongelmiin
  • helppo käytettävyys säästää aikaa
  • mahtava ulkonäkö ja upea käyttömukavuus
  • valmistettu korkeimpia laatuvaatimuksia vastaavaksi
  • ympäristön huomioiminen tuotannon jokaisessa vaiheessa
  • vankka kokemus, joka ottaa huomioon kaikki käyttäjäryhmät lapsesta vanhempiin ja isovanhempiin

Maxi-Cosi turvakaukalot ja turvaistuimet

​Korkealaatuiset Maxi-Cosi tuotteet on suunniteltu etenkin aktiivisten perheiden tarpeita silmällä pitäen. Turvaistuimet ja -kaukalot ovet helppokäyttöisiä ja nopeita asentaa paikalleen, tippaakaan käyttömukavuudesta tinkimättä. Maxi-Cosin valikoima kattaa tyylikkäät ja turvalliset tuotteet vauvoille, taaperoille ja pienille koululaisille. Niin pitkät, kuin lyhyetkin matkat sujuvat mukavasti ja turvallisesti laadukkaassa ja ergonomisesti muotoillussa turvaistuimessa.

Maxi-Cosin FamilyFix -tuoteperhe tuo mukanaan monipuolisuutta ja pitkän elinkaaren. Auton Isofix-ankkurointipisteisiin kiinnikkeillä asennettava Familyfix One -alusta sopii yhteen Maxi-Cosi Rock ja Pebble Plus -turvakaukaloiden ja Pearl Smart ja Pearl One -turvaistuinten kanssa. Turvakaukalo tai -istuin kiinnittyy alustaan yhdellä napsautuksella, ja modernin teknologian mukanaan tuomat valo- ja äänimerkit ilmoittavat, kun asennus on onnistunut oikein. Se tekee kiinnityksestä helppoa ja varmaa, ja takaa pienokaisen turvallisuuden.

 

maxicosi_pearl_smart_turvaistuin_nomad-black_1
Varttuvien lapsien mukana kasvaa Maxi-Cosi RodiFix Airprotect -turvaistuin, jonka säädettävää selkänojaa voidaan muokata sekä pituus- että leveyssuunnassa. Turvaistuin asentuu autoon kiinteästi Isofix-ankkurointipisteisiin kiinnittämällä, mutta sitä voidaan käyttää myös ilman Isofix-kiinnikkeitä. Maxi-Cosi turvakaukalot ovat muiden huippuominaisuuksiensa lisäksi yhteensopivia yleisimpien vaunu- ja ratasmallien kanssa, jotta liikkuminen myös jalan sujuu mukavasti sekä lapselta, että aikuiselta.

Pyydä tarjous turvaistuimesta

Kirjoita tähän kenttään lisätiedot, tai kysymykset

Vaunu-aitan verkkokauppa helpottaa oikean istuimen valintaa

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart