Joie turvaistuimet

Laadukas, käytännölline ja turvallinen Joie

Joie on yritys, jolle perhe on kaikkein tärkein. Yhdessäoloon ja lapsuuden iloihin panostaminen on Joielle tärkeää, tapahtui se sitten kotioloissa tai reissatessa ympäri kotimaata ja maailmaa. Klassiset ja ajattoman tyylikkäät Joie turvaistuimet ja turvakaukalot tarjoavat perheellesi vain parasta. Vauvan saapumisen myötä perheessä tullaan kohtaamaan uusia asioita ja tilanteita päivittäin, ja Joie tarjoaakin sopivat tuotteet tämän uuden seikkailun jokaiselle askeleelle.

Turvaistuimet ja -kaukalot kaiken ikäisille lapsille

Joien valikoimasta löytyvät turvakaukalot ja turvaistuimet sekä lapsille, että pienille vauvoille. Arjen haasteiden ymmärtäminen on auttanut luomaan monipuolisia ja moneen tilanteeseen mukautuvia tuotteita, jotka todella vastaavat pikkulasten vanhempien tarpeisiin. Turvalliset ja laadukkaat tuotteet ovat saavuttaneet suuren suosion ympäri maailmaa, sillä ne ovat myös käytännöllisiä ja kykenevät mukautumaan lapsen varttumisen aiheuttamiin muutoksiin. Joie tekee pikkulapsiarjesta helppoa ja hauskaa!

joie_i-spin_360_turvaistuin_deep-sea-main_1
joie_duallo_truvaistuin-15-36kg_tuxedo-musta_1_

Joie turvaistuimet valmistetaan vankalla kokemuksella

Vuosikymmenien kokemuksella alasta ja asialleen täydellisesti omistautumisella Joie on sitoutunut valmistamaan designiltaan, ominaisuuksiltaan ja turvallisuudeltaan vain korkeimmat standardit täyttäviä tuotteita. Tämä koskee niin vanhempia, pienokaisia, kuin ympäristöäkin. Joien turvaistuimet ja turvakaukalot valmistetaan kaikkein kestävimmistä ja lapsiystävällisimmistä materiaaleista, jotka ovat läpäisseet suuren määrän erilaisia laatutestejä myös pakollisten testausten lisäksi. Tällä on kyetty varmistamaan, että Joien tuotteet ovat lastenvarustemaailman parasta, turvallisinta ja kestävintä valioluokkaa!

Pyydä tarjous turvaistuimesta

Vaunu-aitan verkkokauppa helpottaa oikean istuimen valintaa

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart