Cybex - turvaistuimet

Cybex – turvaistuimet ovat nykyaikaisen ja trenditietoisen vanhemman pelastus. Tuotteiden suunnittelussa on turvallisuuden lisäksi panostettu etenkin käytännöllisyyteen, sekä tyylikkyyteen ja juuri nämä ominaisuudet tekevät Cybex – turvaistuimista parhaiten soveltuvan vaihtoehdon urbaanimpaankin elämäntapaan. Brändin ja tuotekehityksen ydin lepää uniikissa muotoilussa, tinkimättömässä turvallisuudessa, laadussa ja järkevässä toiminnallisuudessa. Cybexin menestys näissä osa-alueissa kulminoituu lukuisiin palkittuihin tuotteisiin ja mm. yhdeksään Red Dot Design Award -muotoilupalkintoon.

Pitkäikäinen tuoteperhe

Cybex – turvaistuimet ovat osa pitkäikäistä Cybex – turvaistuinten tuoteperhettä. Valikoimasta löytyy sopiva turvaistuin lapsen jokaiseen elämänvaiheeseen. Vaunu-aitalta löydät esimerkiksi vauvan Cybex – turvakaukaloita, joissa lapsesi matkustaa turvallisesti ja ennen kaikkea mukavasti selkä menosuuntaan päin vähintään ensimmäisen ikävuotensa ajan. Hieman isommalle, kasvot menosuuntaan päin matkustavalle lapselle Cybex tarjoaa myös valikoiman mukavia, kestävä ja esteettisiä turvaistuimia.

Cybex valmistaa mukavia ja laadukkaita turvaistuimia myös 0-4 vuotiaille. 0-4v Istuin mahdollistaa lapsen matkustuksen selkä menosuuntaan aina 105cm pituuteen asti. Innovatiivinen Driving Direction Control (DDC) estää istuimen kääntämisen kasvot menosuuntaan päin turvallisuuden maksimoimiseksi siihen saakka, kun lapsi on vähintään 16kk ikäinen ja 76cm pitkä.

Valikoimasta löytyy myös Cybex isofix – jalustoja, joilla teet istuimen kiinnityksestä entistäkin helpompaa ja turvallisempaa.  

Me Vaunu-Aitalla autamme mielellämme sinua valitsemaan juuri sinun lapsellesi parhaiten soveltuvan Cybex – turvaistuimen. Tervetuloa ostoksille!

Pyydä tarjous turvaistuimesta

Kirjoita tähän kenttään lisätiedot, tai kysymykset

Vaunu-aitan verkkokauppa helpottaa oikean istuimen valintaa

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart