Britax - turvaistuimet

Turvalliset Britax turvaistuimet ja turvakaukalot

Britax turvaistuimet ja turvakaukalot kehitetään ja valmistetaan siten, että vanhemmat löytävät varmasti sopivan vaihtoehdon kaikenikäisille vauvoille ja lapsille. Valikoimasta löydät autoosi sopivan turvaistuimen vauvan, taaperon tai lapsen tarpeisiin. Tuotteet on testattu tiukimpien standardien mukaisesti, koska Britax Römerille korkeimman turvallisuusstandardin säilyttäminen on äärimmäisen tärkeää.

Saksalaista laatua vuodesta 1966

Britaxilla on pitkät perinteet lasten turvallisesta matkustamisesta. Ensimmäiset turvalaitteet ja lisävarusteet autoihin valmistettiin 1930-luvun alussa, ja siitä saakka lasten turvallisuus on ollut yrityksen avaintekijä.

Nykypäivänä Britaxin valikoimaan kuuluuvat turvaistuimet, laadukkaat turvaistuinvarusteet, sekä lastenvaunut ja lastenrattaat. Jopa 90 % Britaxin turvaistuimista on ”Made in Germany” tai ”Made in Britain”. Laadukkaat turvaistuimet ja turvakaukalot testataan tiukimpien standardien mukaisesti ja tarkan valvonnan alaisena.

multi-tech-iii
evolva

Lapsiturvallisuuden asiantuntija

Britax on liikenteen lapsiturvallisuudessa arvostettu asiantuntija, joka kehittää jatkuvasti uusia innovaatioita joiden avulla suojaat pienokaisesi liikenteessä parhaalla mahdollisella tavalla.

Britax Römer testaa turvaistuimia ja turvakaukaloita laajasti omissa testauslaitoksissaan ja yrityksen kehittämät ominaisuudet, kuten esimerkiksi ISOFIX, ovat nykyään kansainvälisiä standardeja.

Tutustu laajaan Britax valikoimaan täällä!

Pyydä tarjous turvaistuimesta

Vaunu-aitan verkkokauppa helpottaa oikean istuimen valintaa

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart